Твърди се, че поне три студентки от държавния университет в

...
Твърди се, че поне три студентки от държавния университет в
Коментари Харесай

Престъпността в колежанските кампуси се връща към нивата отпреди пандемията, тъй като студентите се страхуват за безопасността

Твърди се, че най-малко три студентки от държавния университет в Аризона са били полово нападнати от „ инцидентен чужд “ в публични зони на Темпе кампуса в границите на 30 минути.

Беше разказано като „ изолиран случай “ на 11 април от университета в изказване за Fox News Digital, само че това е изолиран случай за ASU, а не страната, където националният скок на закононарушенията в кампуса се е върнал към върховете си преди пандемията, съгласно статистиката на Министерството на образованието.

В края на февруари четирима студенти бяха убити в границите на 10 дни, а малко през последната седмица двама студенти от щата Апалачи са намушкали собствен съученик, а държавният университет в Мичиган заяви за полова ориентировка -мотивирано нахлуване в библиотеката на колежа.

Освен това, антисемитските офанзиви в университетските кампуси са в „ фрапантен “ растеж, откогато Хамас атакува Израел на 7 октомври 2023 година, сподели сенатор Боб Кейси (D-PA). в изказване, насто...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР