Твърди се, че 14-годишно момче от Калифорния е използвало множество

...
Твърди се, че 14-годишно момче от Калифорния е използвало множество
Коментари Харесай

Тийнейджър от Калифорния е използвал „множество оръжия“, за да убие родителите си, преди да съобщи за фалшиво влизане с взлом: ченгета

Твърди се, че 14-годишно момче от Калифорния е употребило „ голям брой оръжия “, с цел да убие и двамата си родители и да нарани съществено по-малката си сестра преди да се обади на 911, с цел да заяви за подправено влизане с щурм в дома му, споделиха управляващите.

Тийнейджърът беше задържан и упрекнат в две обвинявания в ликвидиране и едно обвиняване в опит за ликвидиране, откакто шерифът на окръг Фресно отговори на незабавно позвъняване за ранени, което той изпрати към 19:40 ч. в сряда.

Името и фотографията му не бяха оповестени незабавно заради възрастта му.

Според радиотрафика, прегледан от KFSN, диспечерът, който е приел позвъняването до 911, е чул „ писъци по линията, казвайки, че някой е нахлул в къщата му с револвер “ и детски рев на назад във времето.

При идването си полицията сподели, че момчето твърди, че някой е нахлул в дома му в Мирамонте, Калифорния, и е нападнал брутално фамилията му, преди да избяга от местопроизшествието с пикап.

Депутати влязоха в дома, с цел да намерят те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР