Твърденията на ГЕРБ за некадърно управление на община Сопот са

...
Твърденията на ГЕРБ за некадърно управление на община Сопот са
Коментари Харесай

БСП с обвинения към ГЕРБ: Опитват да скрият сериозните проблеми

Твърденията на ГЕРБ за неспособно ръководство на община Сопот са опит да се скрият сериозните проблеми в страната с несъбраното Данък добавена стойност, дадоха отговор от Българска социалистическа партия.
 
По-рано от ГЕРБ оповестиха, че внасят сигнал до основния прокурор поради подозрения за нарушавания на кмета на Сопот от Българска социалистическа партия Деян Дойнов при ръководство на европейски средства по оперативни стратегии.
 
Това е един опит, който не е подсилен с никакви нито политически, нито стопански обстоятелства, разяснява пред публицисти секретарят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Търновалийски . По думите му това е едно обвиняване единствено по фотография, тъй като предприемчив комитет е дал информация на един някогашен народен представител от ГЕРБ, който ръководещите доста ловко употребяват, с цел да манипулират публичното мнение и да го настройват там, където не са проблемите.
 

Всъщност община Сопот беше в доста тежко финансово положение с блокирани активи, банкови сметки и даже стола на кмета беше разказан от арбитър реализатор , разяснява Търновалийски. Община Сопот към този момент е в доста по-добро финансово положение и това е видно от информацията, която дава Министерството на финансите, сподели той, визирайки отговор на финансовия министър предходната седмица. Там няма такива отговорности, каквито се пробват да изкарат сътрудниците от ГЕРБ, добави депутатът. Той разяснява, че в случай че има нещо, с което кметът на Сопот е сбъркал, той ще си понесе своята отговорност.
 

" Но казусът е другаде - доста сериозният проблем, които имаме в страната с големите отговорности, които не са събрани, големите суми Данък добавена стойност , които стоят и очевидно администрацията не може да се оправи. И може би с цел да скрият своето присъединяване в това, ръководещите манипулират по този метод ", разяснява Георги Търновалийски.
 
Днес излиза една нова информация, още веднъж народен представител от ръководещата партия ГЕРБ, който е трансферирал своите компании на малоимотно лице, сътрудника Борис Кърчев е продал своите компании на едно малоимотно лице от старозагорско село - Динко Динев, и с това е решил своите проблеми, означи той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР