Твърденията на г-н Божков са неверни, а темата беше свидетелските

...
Твърденията на г-н Божков са неверни, а темата беше свидетелските
Коментари Харесай

Горанов: Свидетелят Петков участва в опит за разчистване на сметки с опозицията |

" Твърденията на господин Божков са погрешни, а тематиката беше свидетелските показания на очевидеца Петков ", съобщи някогашният финансов министър Владислав Горанов след разпита му в прокуратурата.

" Свидетелят Петков инициира всичко дотук - арестите на водача на опозицията и всички противозаконни дейности, свързани с това(...) Свидетелят Петков взе участие в опит за почистване на сметки с опозицията ", добави той.

Той отхвърли изказванията, че е рекетирал хазартния необут Васил Божков, въз основа на които беше и карцерът му преди две седмици.

" С мен се е виждал във Министерство на финансите (Божков), да обсъждаме разнообразни тематики ", сподели той.

Горанов съобщи, че ще подаде молба за възобновяване на конфискуваните му движимости. Той отхвърли да коментира какви са те, само че не са били основни.

" Арестите са обжалвани, другите дейности ще ги обсъждаме с юристите ", сподели той и добави, че надали ще сезира Европейски съд по правата на човека, тъй като не желал да съди страната, " поради нелепостта на някого ".

Горанов се усъмни, че " противозаконните дейности " против него, Борисов и Арнаудова са осъществени от лица, които са " стимулирани по някакъв метод, от този, който ги упреква ".

По-късно беше разпитана и пиарката на Борисов Севдалина Арнаудова. 

Тя дефинира арестите като " целенасочена политическа офанзива, тъй като ГЕРБ става първа политическа мощ ".

Арнаудова съобщи, че не се опасява от още един арест.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР