Твърденията на бизнесмена Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация.

...
Твърденията на бизнесмена Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация.
Коментари Харесай

Горанов към Божков: Стига с този панаир

" Твърденията на предприемача Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация. Ако има доказателства, да ги дава и да се завършва с този панаир. Как си представяте, че мога да изрекетирам един от най-богатите и известни хора от прехода в моя кабинет? ". Така финансовият министър Владислав Горанов разяснява обвиняванията на предприемача отпреди 2 дни към него за корупция и рекет. Чрез поредна обява във " Facebook " укриващият се в ОАЕ предприемач, който е с повдигнати у нас обвинявания за данъчни измами и други престъпни действия, описа, че е бил принуждаван да съобщи лотарийния си бизнес безплатно на посочен от Горанов индивид.

“Аз в случай че имах терзания, нямаше да приказвам с вас. Какви доказателства? Едни торби големи с пари, давани пред очевидци. Как си ги представяте тези неща? ”, добави Горанов, представен от Би Ти Ви.

" Ние не сме го карали да прави нещо. Всичко, което е правил или не е правил, е негово действие. Това, за което го укорява прокуратурата, е обвиняване на прокуратурата ”.

По думите му единственото нещо, което е гласувано във втория мандат на кабинета “Борисов ” е прибавянето на лотариите в обсега на облагането, защото не са били включени преди поправката на Георги Кадиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР