Твърдения за лоша хигиена в хотел с 4 звезди на

...
Твърдения за лоша хигиена в хотел с 4 звезди на
Коментари Харесай

Сигнал за мизерни условия в 4-звезден хотел на морето

Твърдения за неприятна хигиена в хотел с 4 звезди на морето. Защо съгласно семейство изискванията са били надалеч от предстоящите?

Резюме: Сигнал за замърсен хотел с 4 звезди на морето. Зрител на NOVA алармира с изказвания за неприятна хигиена, нечистотия, наслойка в хотел в курорта Елените.

Ивайло Янков и фамилията му - брачната половинка и двете му деца, се върнали преди дни от Елените. Хотела, в който нощували, избрали още през април. Когато се нанесли в стаята си, видели, че в банята има плесен и влага, в стаята имало паяци и паяжини, а на терасата мазилката падала.

Единствено долу на рецепцията имаше човек, който разговаряше с мен на български. Персоналът е най-вече от украинци, надлежно не можехме да се разберем какво желаеме, добавя разочарованият екскурзиант. Сумата, която платили за престоя си, била 1260 лева

Екипът на малкия екран потърси позицията и на хотела. От там настояват, че изказванията на Ивайло Янков не дават отговор на действителността. Управителят на хотела Екатерина Иванова сподели пред камерата на NOVA, че фамилията не е потърсило правата си до момента в който било отседнало там. Тази стая е почиствана ежедневно, безапелационна е Иванова.

***Сн. Нова тв

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР