ТВЪРДЕНИЕ: Снимка, разпространявана в социалните медии, показва неидентифицирано момиче в

...
ТВЪРДЕНИЕ: Снимка, разпространявана в социалните медии, показва неидентифицирано момиче в
Коментари Харесай

Фалшиви съобщения за намушкана и ограбена жертва на катастрофа се разпространяват вирусно в градовете на САЩ

ТВЪРДЕНИЕ: Снимка, популяризирана в обществените медии, демонстрира неидентифицирано момиче в болнично легло, „ което беше ограбено, намушкано и оставено да мъртво на в профил на пътя. “

ОЦЕНКАТА НА AP: Невярно. Докладите са погрешни, част от машинация, която се е популяризирала в Съединени американски щати в щати, в това число Юта, Вирджиния и Мисисипи. Снимката е на младеж, който беше тежко ранен при автомобилна злополука през 2016 година в Юта и от този момент се възвърне.

ФАКТИТЕ: Потребителите на обществените медии споделят изображението на страниците на общността във Фейсбук, дружно с молба за помощ идентифицирайте момичето.

Показва млада жена в болнично легло, обвързвана към голям брой тръбички, със затворени очи. Тя носи синя болнична престилка и има рани по лицето и ръцете.

„ Спешно се нуждаем от помощ за идентифицирането на млада жена, която беше ограбена, намушкана и оставена да мъртва край пътя в Сейнт Джордж “, гласи обява, която се появи в група във Facebook в Сейнт Джордж, региона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР