ТВЪРДЕНИЕ: Калифорния все още брои гласовете повече от седмица след

...
ТВЪРДЕНИЕ: Калифорния все още брои гласовете повече от седмица след
Коментари Харесай

Калифорния все още брои гласовете от Супер вторник. Експерти казват, че това е нормално

ТВЪРДЕНИЕ: Калифорния към момента брои гласовете повече от седмица след първичните избори на 5 март, което е знак, че изборите са били фалшифицирани.

ОЦЕНКАТА НА AP: Невярно. Не е извънредно преброяването на гласовете в Калифорния да продължи от дълго време след деня на изборите и няма индикации за необятно публикувана машинация в тазгодишните първоначални избори, споделиха специалисти пред Асошиейтед прес. Факторите, които способстват за този дълъг развой, включват огромния брой хора, които гласоподават по пощата, краткотрайните бюлетини и инспекцията на подписите.

ФАКТИТЕ: Повече от седмица след Супер вторник потребителите на обществените медии неправилно настояват, че Калифорния продължаващото броене на гласовете е знак за незаконни действия, свързани с първичните избори на 5 март.

„ Калифорния към този момент не знае спечелилия в първичната конкуренция за Сената 9 дни по-късно “, гласи една обява на X, която е получила почти 26 000 лайкове и 11 200 споделяния към петък, ден след публикуването...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР