Твърде големи, за да фалират, беше етикетът, присвоен на наследените

...
Твърде големи, за да фалират, беше етикетът, присвоен на наследените
Коментари Харесай

Revolut: растежът на финтех е с две остриета

Твърде огромни, с цел да банкрутират, беше етикетът, присвоен на наследените банки по време на финансовата рецесия. Може ли прекомерно огромен, с цел да успее, да е епитетът за пикантните започващи компании, които се надяват да ги узурпират?

Лидерът в Европа е английската Revolut, ръководена от съоснователя Ник Сторонски. Забавените финансови доклади на групата за 2022 година най-сетне дойдоха в петък. Те демонстрираха величествен напредък — дружно с проблемите на растежа.

Revolut се нарежда като финансов магазин на едно гише, безграничен от продуктови или географски граници. Това самоуверено заричане завладя частни вложители, които купиха на цена от $33 милиарда през 2021 година Оттогава вложителите понижават дяловете си, защото пазарните лихвени проценти се покачиха. Но регулаторите може да са по-голямо директно затруднение пред дълготрайните упоритости на Revolut.

Приходите са били $1,1 милиарда през 2022 година или с 45% по-високи от миналата година. Очаква се те да доближат 2 благи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР