Тв водещите и продуценти атакуват онлайн пространството. Двамата се връщат

...
Тв водещите и продуценти атакуват онлайн пространството. Двамата се връщат
Коментари Харесай

След края на Фермата Иван и Андрей минават онлайн

Тв водещите и продуценти нападат онлайн пространството. Двамата се връщат към корените си от " Сблъсък ", с който станаха известни преди години. Христов и Арнаудов започват първото комедийно онлайн тв шоу. То ще се споделя " Иван и Андрей Неофишъл ". Ще се излъчва в YouTube на канала на " Междинна станция ".

Първото предаване е тази сряда. " Новият ефирен сезон може да се опише като завръщане в бъдещето. Ники Кънчев се върна в " Стани богат ", " Денсинг старс " възкръсна, " Под прикритие " ще има нов сезон. Така че най-нормалното нещо е Иван и Андрей да дебютират! Не забравяйте, светът е за хора с възприятие за комизъм! ", оповестиха водещите. Двамата не разкриват повече детайлности към предаването си.
Реклама

Новото шоу ще е главното занятие на Иван и Андрей след прекъсването на " Фермата ", написа България през днешния ден. След девет сезона на предаването от Би Ти Ви взеха решение да го заменят с риалити от вида на " Сървайвър ", само че с разнообразни правила. Телевизията към този момент стартира набирането на претенденти за новия план, чието заглавие е " Островът на 100-те гривни ". В него 30 души ще бъдат изолирани на тропически остров, където ще се борят за оцеляването си. Наградният фонд е 300 000 лева Интересен факт е, че осъществяването му е предоставено на досегашната дясна ръка на Иван и Андрей във " Фермата " - Ники Николов, и Ивайло Вандов.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР