Тв водещата Петя Дикова няма притеснения да се показва на

...
Тв водещата Петя Дикова няма притеснения да се показва на
Коментари Харесай

Петя Дикова показа наедрялото си коремче

Тв водещата Петя Дикова няма терзания да се демонстрира на обществени места с големия си стомах. Известната наследница и гаджето й Илиян Любомиров чакат първото си дете.

Тя стана част от обновената акция Движение за национална идея (ДНК) и се включи в полемиката с публицисти и сътрудници при формалното оповестяване на старта на плана. Андрей Арнаудов я извика на трибуната при него и до момента в който я търсеше с взор измежду останалите хора се пошегува, че може да е родила прибързано.

Петя одобри с усмивка закачките на сътрудника си, само че не скри какъв брой доста й тежи този огромен стомах. "Когато започнах да повеждам предаването Култ си мислех, че това е най-голямото благополучие на света. Интересуваха ме рейтинги, триумфи. Смятах, че съм в Рая. В един прелестен миг се влюбих в Илиян, а в този момент напът е да се появи най-голямото благополучие на този свят ", безапелационна бе щерката н Аня Пенчева и Сашо Диков.

Първите няколко месеца Петя крие деликатното си състояние, защото е суеверна и има вяра в уроки. Точно заради тази причина отхвърли да показа и на всички любопитни нейни сътрудници и другари по кое време е терминът, написа show.blitz.bg. Със сигурност обаче това ще се случи още преди Великден.

От 10 март Дикова излезе в майчинство, а на стола й в Култ седна Поли Герушова, която от години прави репортажи на обществена и начин на живот тема. Петя Дикова разкри щастливата вест в средата на декември предходната година и то по доста забавен метод. Илюзионистът Андрю Басо, който ѝ гостуваше тогава, я помоли да разкрие пола и името на бебето си.

Петя призна, че с Илиян чакат момче и за в този момент са се спрели на името Александър, и несъмнено, Андрю позна. Освен това, той допусна, че цифрата 9 е доста подобаваща за раждане, макар че Петя не конкретизира по кое време тъкмо е терминът ѝ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР