Тв водещата от близкото минало Виолета Сечкова се е омъжила

...
Тв водещата от близкото минало Виолета Сечкова се е омъжила
Коментари Харесай

Виолета Сечкова се омъжи тайно

Тв водещата от близкото минало Виолета Сечкова се е омъжила скрито за годеника си – предприемачът Александър Сталийски. Сватбата се е състояла през лятото и е била на морето. Брюнетката към този момент е сменила семейството си в обществените мрежи и се написа Сталийски, написа в. „ Уикенд “.

Почетният консул на Южна Корея в Пловдив се сгоди за половинката си през март 2022 година Двамата са дружно от 17 години и имат 3 деца, само че години наред живееха без автограф. Бизнесменът й предложи едвам предходната година, а хубавицата, несъмнено, одобри диамантеното украшение. „ След 16 години изпитателен период и три деца... “, написа тогава в профила си Вили и пусна фотография на пръстена на ръката си.



Брюнетката сама смени семейството си в обществените мрежи

Сватбата е била с към 150 защити посетители, само че е минала в цялостна секретност. Едва неотдавна хубавицата смени семейството си в обществените мрежи и по този начин стана ясно, че венчавка е имало.



Александър и Виолета

Виолета е някогашна манекенка от фешън организация „ Визаж “. Става известна с присъединяване си в телевизионното предаване „ Сблъсък “ по Би Ти Ви, където носеше табелките на рунда. През 2007 година става водеща на предаването „ Градски митове “ по TV2, а от 2011 година е водеща на светското тв предаване „ В джаза събота вечер “ по Би Ти Ви. Сечкова се прочу и откакто съумя да предложения премиера – по това време Бойко Борисов, да ѝ гостува в светското предаване. И преди, и по-късно министър председателят не е давал сходни изявленията. А в това време тя става и дамата до Александър Сталийски, който през днешния ден към този момент й е брачен партньор, и му ражда три деца. Сталийски-младши е наследник на министъра на защитата от държавното управление на Филип Димитров – Александър Сталийски. Така се споделя и дядо му, също правист, народен представител в 21-ото Народно събрание, а след това министър на правораздаването в държавното управление на Иван Багрянов.

Виолета дори не си спомня по кое време за първи път се среща с Александър. Години наред са другари, а любовта посред им като че ли идва внезапно. „ Много желаех дете. Макар че постоянно съм знаела, че когато се роди, няма да се трансформира в стопанка и ще продължа да работя “, изяснява тя. Въпреки това фамилията ѝ остава преди всичко. „ Ако не можех да комбинирам нещата, щях да избера сина си. Днес Виолета гледа три деца, само че и не стопира да работи – светлините на прожекторите от дълго време не я притеглят, през днешния ден е сполучлива бизнес дама.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР