Тв водещата Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните

...
Тв водещата Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните
Коментари Харесай

Николета Лозанова яде за двама

Тв водещата Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в... към профила разбуни духовете към спекулацията, че е бременна с ексцентрична снимка и надпис „ Ям за двама “, написа "Монитор ".

Плеймейтката, която в последно време следва образеца на Ким Кардашиян Кимбърли Ноуъл „ Ким “ Кардашян (на британски: Kimberly Noel... към профила и залива мрежата с голи фотоси, разгласява неприсъщ за нея кадър в профила си в Instagram. 29-годишната изкусителка показа фотография, на която похапва мазни храни в басейн.

Плувното й меню включва огромен бургер и сандвичи, гарнирани с пържени картофи и сосове. Бившата брачна половинка на футболиста с афинитет към балканските ритми – Валери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е състезател на... към профила, сега се отдава на заслужена отмора в гръцкия курорт Санторини. Обядът й събра над 10 хиляди лайка в обществената мрежа и голям брой разнородни мнения.

Докато част от феновете на модела са последователи на теорията, че Лозанова чака дете от актуалната си половинка – футболистът Ники Михайлов, други прогонизрат, че вратарят на турския отбор „ Мерсин “ в действителност отмаря с нея и това е неговата гощавка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР