Тв водещата Мариана Векилска и съпруга й Симеон Колев официално

...
Тв водещата Мариана Векилска и съпруга й Симеон Колев официално
Коментари Харесай

Мариана Векилска говори за развода си с недомлъвки


Тв водещата Мариана Векилска и брачна половинка й Симеон Колев публично са разграничени. Семейството, което бе дружно повече от 16 години постави завършек на брака си.

Мариана сама загатна за рокадите в персоналния си живот. Водещата получи голяма поддръжка от приятелките си, които я поддържаха с окуражителни думи и й пожелаха да бъде смела.

Тв водещата не посмя да напише безусловно, че публично е разграничена със брачна половинка си Симеон Колев, само че нейни сътрудници от Би Ти Ви към този момент шушукат, че краят настъпил след следващата рецесия в брака им.

За фиаското приказва и държанието на радиожурналиста, който е заличил профила си във Facebook и се е отдал на писателски пориви в интернет уебсайт, където написа от няколко месеца насам за разлъка и постовете му са свързани единствено с раздялата и безконечния въпрос „ Какво желаят дамите?”.

Мариана от своя страна удостоверява за разпада на брака си с поведение на свободна жена. Всяка седмица тя е на разходка до друго кътче в България, само че постоянно сама или в компанията на своя другарка.

Според техни близки, журналистката и брачният партньор й се разделили непринудено. Двамата живеят сега разграничени, а Мариана населява фамилния дом със сина им.

Двамата не са говорили за бракоразвод, само че най-вероятно след няколко месеца ще узаконят раздялата си по образеца на Ани Салич и Бранко.

В тв средите в това време се заприказва, че смяната у Векилска се дължи на нова тръпка, само че съгласно осведомени, в годините на фамилен живот Симо е този, който стъпвал изкривено. В сектора се носят митове за неговите похождения и десетките пъти, в които брачната половинка му му прощавала аферите с други дами.

Двамата имат историческа връзка. Запознават се в радиото, когато Мариана е посетител в предаването му, а единствено година по-късно той желае ръката й на новогодишния концерт на площад „ Александър Батенберг”, воден от самия него.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР