Тутракан. Европейските програми ускориха развитието на българските общини, затова с

...
Тутракан. Европейските програми ускориха развитието на българските общини, затова с
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Eмил Радев в Тутракан: Европрограмите ускориха развитието на българските общини

Тутракан. Европейските стратегии форсираха развиването на българските общини, по тази причина с предстоящите 4 милиарда лева повече за новия програмен интервал се обезпечават повече пари за възобновяване на инфраструктурата, за възстановяване на капиталовия климат и за развиването на по-конкурентоспособен бизнес. Това е методът да се вдигнат заплатите на работещите, а когато има мощна стопанска система, ще се обезпечат и повече средства за пенсии, съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев при визитата с в Тутракан, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . В провелата се среща с жители взеха присъединяване и националният представител Алтимир Адамов, регионалният началник на Жени - ГЕРБ Денка Михайлова и общинският началник на структурата в Тутракан и зам.-кмет Петя Князева.
„ Благодаря Ви за топлото посрещане и поддръжката. Сред Вас се усещам като вкъщи си ”, обърна се Емил Радев към присъстващите в залата членове и симпатизанти на ГЕРБ.
„ Традиционно евроизборите протичат при ниска изборна интензивност, само че това напълно не ги прави маловажни, тъй като всички виждате посредством осъществените европроекти какъв брой огромна е ролята на европейската взаимност за средата, в която живеем. Виждате какъв брой е значимо България да резервира мощния си глас в Европа и да продължи да се употребява с престиж измежду нашите сътрудници ”, безапелационен бе Радев.
Той регистрира постигнатото през миналия мандат в Европейския парламент, като сложи акцент върху борбата, която поведе против двойния стандарт при храните, извоюваната поддръжка за защитата на българските граници, прокараните текстове в европейското законодателство, тъй че да сложим завършек на „ безконечните длъжници ” у нас. Интерес провокира и тематиката за зоополицията, за основаването на която Емил Радев бе основател. „ България е едвам втората страна в Европейски Съюз, която има механизъм за следствие на закононарушения, свързани с животни. Необходимо е време, с цел да се развие добре това звено, само че към този момент има резултати. Имаме действителни образци на разрушени незаконни развъдници на домашни любимци. Имаме и случаи, при които се противодейства съответно на насилието над животни. Статистиката потвърждава, че този, който упражнява принуждение над животни, рано или късно демонстрира експанзия и към хората, тъй че казусът е общественозначим и не трябва да се подценява ”, безапелационен бе Радев в Тутракан.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР