Турция забрани на сирийски, йеменски и иракски граждани да летят

...
Турция забрани на сирийски, йеменски и иракски граждани да летят
Коментари Харесай

Турция въведе ограничения за полети до Минск

Турция забрани на сирийски, йеменски и иракски жители да летят до Минск . Така Анкара евентуално затвори един от главните направления, за които Европейски Съюз твърди, че Беларус го е употребила, с цел да провокира филантропична рецесия на границата си.

Това заяви " Ройтерс "

Хиляди мигранти от Близкия изток в горите на границата сред Беларус и страните от Европейски Съюз - Полша и Литва. Последните отхвърлят да ги пуснат да преминат. Някои от мигрантите към този момент са починали и има опасения за сигурността на останалите, защото зимуват в тежки условия.
 Франция пришпорва Русия да притисне Беларус да постави завършек на рецесията с мигрантите
Франция пришпорва Русия да притисне Беларус да постави завършек на рецесията с мигрантите

Франция предизвести Русия и за Украйна

Европейският съюз, че е основал рецесията като част от " хибридна офанзива " против Европейски Съюз като популяризира белоруски визи в Близкия изток, вкарва мигранти и ги тласка да пресичат границата незаконно. Брюксел може да наложи нови наказания още в понеделник против Беларус и самолетните компании, които упреква за превозването на мигрантите .

Служители на Европейски Съюз приветстваха петъчното известие на турската Генерална дирекция за гражданска авиация, че на сирийци, йеменци и иракчани няма да бъде позволено да купуват билети до Беларус или да се качват на полети до там от турска територия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР