Турция: Страна на чудесата. Това е слоганът на новата рекламна

...
Турция: Страна на чудесата. Това е слоганът на новата рекламна
Коментари Харесай

„Страна на чудесата“: Турция пак показа как се прави впечатляващ рекламен клип

Турция: Страна на чудесата. Това е слоганът на новата рекламна акция на Турция, готова от националния транспортьор Turkish Airlines в партньорство с Карем Бюрсин – турски артист, израснал в Съединени американски щати.

В началото на рекламния клип той отива в едно от огромните холивудски студиа, където американски режисьор му предлага да взе участие в нов филм. За да потвърди какъв брой невероятна е продукцията, режисьорът споделя на Бюрсин, че този филм му дава опция да обиколи целия свят.

Ще снимаме яхти и гмуркания на Карибите. За ски сцените сме намерили чудесни хижи в Алпите. За мистериозните подиуми сме намерили чудесна локация в Южна Африка “

Актьорът е учуден от опциите, само че изрично декларира:

Вярвам, че всичко това може да се снима в едно място – Турция. “

Така стартира новата рекламна акция на южната ни съседка, качена в формалния YouTube канал на националния турски транспортьор.  

За по-малко от три минути се демонстрират в действителност впечатляващи фрагменти от страната. Разказва се за всички благоприятни условия, които дава Турция. Видеоклипът допира през тон и картина дотам, че да нямаш самообладание да видиш онлайн тези фрагменти.

Видя ли? В Турция има всичко. “

Новият рекламен клип е следващото доказателство, че Турция и екипът на Turkish Airlines, който дава отговор за маркетинговата тактика, несъмнено знаят по какъв начин да привлекат вниманието на аудиторията, a от там – и на туристите от целия свят.

Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР