Турция разби международна престъпна организация, арестувайки 37 заподозрени в Истанбул,

...
Турция разби международна престъпна организация, арестувайки 37 заподозрени в Истанбул,
Коментари Харесай

Турция разби международна престъпна организация, 37 души са арестувани

Турция разруши интернационална незаконна организация, арестувайки 37 обвинени в Истанбул, заяви вътрешният министър на страната в четвъртък, представен от Анадолската организация.

Международната незаконна организация Comanchero, основана в Австралия и ръководена от Хакан Айък, която работи в международен мащаб, е била разрушена по време на интервенции в Истанбул, написа министърът на вътрешните работи Али Йерликая в обществената мрежа Екс. В резултат на интервенциите са хванати 37 обвинени, добави Йерликая.

" Няма да пощадим проведени незаконни групи, наркодилъри. Независимо от техния мащаб, ние ще разбием проведените незаконни групи и ще ги надигнем пред правораздаването ", акцентира турският министър.

Предоставяйки спомагателни детайлности за групата, Йерликая загатна, че по този начин нареченият водач на световната проведена незаконна организация Мик Хауи е бил погубен през 2018 година Под управлението на Марк Дъглас Бъдъл незаконната организация продължава да се занимава с разнообразни незаконни действия в международен мащаб, в това число трафик на опиати, убийства, въоръжени грабежи, палежи и отвличания.

Бъдъл беше арестуван в Северен Кипър през 2022 година и екстрадиран в Австралия. Хакан Айък и Дуакс Хохепа Нгакуру, двама от членовете на групата, поеха управлението и продължиха незаконната си дейност
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР