Турция предприе мерки за собствеността си по море и въздух.

...
Турция предприе мерки за собствеността си по море и въздух.
Коментари Харесай

Турция застрахова корабите и самолетите си, които пътуват до Русия и Украйна

Турция предприе ограничения за собствеността си по море и въздух. Турското министерство на превоза ще даде застрахователни гаранции на турските кораби, извършващи курсове до украински и съветски пристанища, поради рисковете в Черно море вследствие на войната сред Русия и Украйна, оповестява в. " Йени шафак ", представен от Българска телеграфна агенция.

Застрахователните гаранции ще бъдат издавани от Центъра за ръководство на характерните опасности. Застрахователните гаранции ще обгръщат и самолети, извършващи полети до двете страни.

Вестникът отбелязва, че в границите на закона за застраховането гражданските и въздухоплавателни съдове, изпълняващи курсове до Украйна и Руската федерация, също както и пасажерите, екипажът, товарите и самите транспортни средства, ще получат застрахователни гаранции. Изданието оповестява, че министерството на превоза е изпратило писмо до всички браншови структури и организации, в което се показва, че представителите на бранша, изпълняващи морски курсове до Украйна и Руската федерация, могат да се свържат с Центъра за ръководство на характерните опасности.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР