Турция и Египет отново се върнаха на картата на европейските

...
Турция и Египет отново се върнаха на картата на европейските
Коментари Харесай

Турция се връща на европейската туристическа карта

Турция и Египет още веднъж се върнаха на картата на европейските туристи, откакто спомените за терористичните офанзиви от преди две години избледняват, а повишаващите се цени на нощувките в хотели в Испания вършат страната по-малко привлекателна за туристите с стеснен бюджет, написа Bloomberg.

Туроператорът Thomas Cook Group Plc заяви в четвъртък, че трансферира повече потенциал към тези дестинации. Междувременно, споделят от компанията, маржовете в Испания стават все по-малки поради растящите цени на хотелите.

" Испания става по-скъпа тази година, още веднъж, спрямо положителната стойност, която предлага източното Средиземноморие, в това число и Турция и Египет ", споделя основният изпълнителен шеф Питър Фанкхаусер. " Винаги съм казвал, че Турция ще се завърне, тъй като предлага отлични покупко-продажби и висока стойност - и наподобява това към този момент се случва ".

Испания остава най-големият пазар на туроператора, само че делът на клиентите, които избират тази дестинация понижава, до момента в който други порастват. Промяната е в интерес на Thomas Cook, защото маржът в други страни е по-висок.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР