Турското министерство на здравеопазването обяви едновременната разработка на 13 ваксини

...
Турското министерство на здравеопазването обяви едновременната разработка на 13 ваксини
Коментари Харесай

Турция има цели 13 проекта за ваксина срещу новия коронавирус

Турското министерство на опазването на здравето разгласи едновременната разработка на 13 ваксини против ковид, както и, че при 3 от тях сполучливо са завършени тестванията върху животни, осведоми ТАСС, представена от БГНЕС.
" В Турция продължава работата по основаването на 13 ваксини. В три случая тестванията върху животни са приключени сполучливо ", акцентира турският здравен министър Фахретин Коча на конференция в Анкара.
 Премиерът на Австралия желае наложително имунизиране против COVID-19 Премиерът на Австралия желае наложително имунизиране против COVID-19
Премиерът на Австралия Скот Морисън прикани имунизирането против ковид да стане наложително, ставайки част от дебатите за етичнос...
Междувременно при започване на август турският президент Реджеп Ердоган съобщи, че турските разработчици на една от коронавирусните ваксини са получили позволение за осъществяване на клинични тествания върху хора.
На 29 юли министър Коджа сподели, че Турция поддържа непрекъснати контакти с Русия и Китай по отношение на създаването на ваксина против ковид.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР