Турското консулство и ДОСТ организират поредната си етническо-религиозна провокация в

...
Турското консулство и ДОСТ организират поредната си етническо-религиозна провокация в
Коментари Харесай

ВМРО: Турското консулство и ДОСТ възхваляват терора на Ердоган

" Турското консулство и ДОСТ провеждат следващата си етническо-религиозна провокация в област Шумен. В събота във фоайето на Драматичния спектакъл "Васил Друмев " в Шумен те провеждат празненство за годишнината от успеха на здравите сили в Турция. Официален уредник е турското консулство, а поканите се разпращат от присърдужната на Анкара, сякаш българска, партия ДОСТ. " За това сигнализират медиите от регионалното управление на Вътрешна македонска революционна организация - Шумен.

Воеводите напомнят, че предходната година ДОСТ дружно с публични турски представители публично наименуваха и откриха джамия на същата дата във Велики Преслав.

" Поредна турска провокация на територията на област Шумен. ДОСТ и публични дипломатически представители на Република Турция към този момент втора година инспирират напрежение в района. Целта им е ясна – опълчване, делене и разпалване на ненавист по един лицемерен и злоумишлен сюжет ", сподели общинският консултант и координатор на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване в Шумен Деан Станчев.

Той научил от жители, че тази събота се готви коктейл, който да означи годишнината от успеха на здравите сили в Турция. Според него това ще е публично събитие във прослава на метода, по който Ердоган смаза опита за прелом в Турция.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР