Турско семейство озадачава учените от години! Дали това е обратна

...
Турско семейство озадачава учените от години! Дали това е обратна
Коментари Харесай

Ашколсун, Хомо сапиенс!!! Турско семейство ходи още от раждането на четири крака като маймуни

Турско семейство озадачава учените от години! Дали това е „ противоположна еволюция “ или просто патология?

Турското семейство Улас върви на 4 крайници, т.е. употребява ръцете си, с които балансира придвижванията си. От общо 19-те деца, 5 родени в фамилията още от дребни стартират да вървят по този метод и по този начин чак до ден сегашен. Те не могат да стоят изправени и се движат на четири крайници откогато са „ проходили “. Никога не са се изправяли.

 

 

Това е озадачило учените. Семейството живее в селските региони в Южна Турция.

Ученият Юнер Тан споделя, че походката им прилича на античния Хомо сапиенс, преди еволюцията да ги накара да станат двуноги. В своите лекции той твърди, че става въпрос за „ противоположна еволюция “.

Това положение е наречено синдром на Юнер Тан.

 

 

Военновъздушни сили прави документален филм за странното семейство
Британските учени Никълъс Хъмфри и Джон Скойлс се причисляват към Тан и дружно със снимачен екип гостуват на семейство Улас. Филмът демонстрира четири сестри – Сафие, Хачер, Сенем и Емине – и техния брат Хюсеин. Те водят естествен метод на живот с тази разлика, че се придвижват необичайно. Баща им Решит е изрично срещу поради странностите им децата му да бъдат оприличавани с “маймуни ”. Специални съоръжения са инсталирани в фамилния дом, с цел да оказват помощ на засегнатите членове на родата да вършат постоянно физически извършения. А към края на кино лентата се вижда по какъв начин Хюсеин пристъпва изправен, крепейки се на каменния дувар. Двамата английски учени, които следят и проучват видяното, изрично не са съгласни със мнението на турския си сътрудник Тан. Според тях аномалията е разследване от две аргументи – биологична и обвързвана с развиването.
@shammantv What are you doing stepbro
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР