Турският вицепремиер Бекир Боздаг коментира разузнавателните сведения за готвен атентат

...
Турският вицепремиер Бекир Боздаг коментира разузнавателните сведения за готвен атентат
Коментари Харесай

Анкара: Никой не може да уплаши Ердоган

Турският вицепремиер Бекир Боздаг разяснява разследващите сведения за готвен атентат против президента Реджеп Ердоган, като съобщи, че заканите не са нещо ново, само че те няма да отклонят турския водач от неговия път, съобщи Анадолската организация.

В Тwitter Боздаг написа: "Наясно сме, че има кръгове, които не се усещат комфортно с подобен огромен водач, човек с идея, и че те желаят да се отърват от нашия президент. Тези предизвестия за закани за ликвидиране не са нещо ново, постоянно ги е имало ".

Според сведения, които турското разузнаване проверява, група турски жители възнамеряват да извършат опит за убийството на турския президент по време на негово посещаване в балканска страна. Западни разследващи организации също разполагат с сходни информации, за които са уведомили сътрудниците си в Турция.



"Реджеп Ердоган не е човек, който би се уплашил от смъртни закани, би се отказал от своя път и своята идея ", написа още в Боздаг.

BATI TİTRİYOR. VER MEHTERİ
Bekir Bozdağ, "Erdoğan, ölüm tehditlerinden korkacak, yolundan dönecek, davasından vazgeçecek biri değildir ". "Mutlu Pazarlar " pic.twitter.com/HfrR29ciFn
— Yeter Zeynep (@yeterzeynep64) 20 май 2018 година
Ердоган провежда през днешния ден в столицата на Босна и Херцеговина Сараево огромен протест преди предварителните президентски и парламентарни избори в Турция на 24 юни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР