Турският сериал Майка“ е по-предпочитан от шоуто на Дългия. Сапунката

...
Турският сериал Майка“ е по-предпочитан от шоуто на Дългия. Сапунката
Коментари Харесай

Тежък Удар Преди Края! Слави Трифонов Изгуби Зрителите Си!

Турският сериал „ Майка “ е по-предпочитан от шоуто на Дългия. Сапунката заема второ място в класацията за гледаемост, а Слави Трифонов е на последното десето място. Лидерската позиция е за „ Гласът на България “. Венета Райкова с „ Папараци “ е на четвърто място, а преди нея е „ Бригада нов дом “, написа Пик.

Във вторник, когато Слави Трифонов съобщи, че слиза от ефир, рейтингът на предаването му е бил едвам 26 пункта, при приемлив индикатор от 35 пункта.

Дори в месечната ранглиста на бТВ за гледаемост на обособените продукции, Слави Трифонов заема незадоволителното десето място. Преди него са продукциите „ Мастър началник “, „ Гласът на България “ и формата за замяна на съпруги „ Смени дамата “.

Телевизионери разясняват, че сходен резултат е позор за Слави Трифонов. Още повече, че предаването му има галактически бюджет и също така няма директна конкуренция. В първите 30 минути от шоуто, във вторник и сряда по Нова тв се излъчва „ Женени от пръв взор “. Във втората половина на шоуто на Дългия по конкурентната медия се излъчва късната новинарска емисия,.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР