Турските власти одобриха триетапна пътна карта за привличане на руски

...
Турските власти одобриха триетапна пътна карта за привличане на руски
Коментари Харесай

Турция създава авиокомпания само за руски туристи

Турските управляващи утвърдиха триетапна пътна карта за привличане на съветски туристи в страната в изискванията на глобите против Москва, включително и във връзка с въздушния превоз. И по-специално възнамерява се основаването на нова самолетна компания за чартърни полети до турските курорти, написа вестник " Сабах ", циитран от Интерфакс.

" Изострянето на спора сред Русия и Украйна докара до проблеми в турския туристически бранш, защото и двата пазара бяха доста значими за бизнеса. Министерството на културата и туризма, Министерството на превоза, както и Министерството на финансите и финансите в тази обстановка утвърди триетапна пътна карта за привличане на туристи от Руската федерация, в това число основаването на нова самолетна компания в близко бъдеще ", написа вестникът.

Според вестник " Сабах " самолетната компания ще бъде основана на летището в Анталия. Самолетите ще извършват полети единствено сред съветски градове и курорти в Турция.

" Благодарение на тази самолетна компания ще бъде допустимо да се притегли спомагателен милион съветски туристи ", написа вестникът.

Освен това Turkish Airlines се контракти с туроператори от Руската федерация да им дават пакети от места за полети.

" Според управляващите, като се вземат поради полетите на Pegasus Airlines, някои съветски самолетни компании и пакетите от места в Turkish Airlines, Турция ще може да притегли най-малко 2 милиона пасажери от Русия ", написа " Сабах ".

Според изданието, като част от пътната карта управляващите разискват отпущането на заем на обща стойност 300 милиона $ на туроператорите ANEX Tour, Pegas Touristik и Coral Travel за поддръжка на бизнеса в подтекста на изострената обстановка в Украйна. Очаква се пакетът за поддръжка за туристически компании да бъде разгласен при започване на май.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР