Турските актриси са едни от най-красивите жени в света, а

...
Турските актриси са едни от най-красивите жени в света, а
Коментари Харесай

Горещи и екзотични: Най-сексапилните турски актриси

Турските актриси са едни от най-красивите дами в света, а тяхната необикновена и рядка хубост постоянно върви ръка за ръка с неповторим гений, приет по целия свят. Всяка година редиците на кинозвездите се попълнят с нови имена, а публиката има нови идоли. Актрисите стават все по-красиви и млади, а конкуренцията сред тях се ускорява.

Ново изследване в Турция сподели, че почитателите в съседката ни обичат звездите си освен поради външния тип, само че и поради актьорската игра. Проучването в този момент сподели коя турска хубавица е на върха на известността.

Най-много гласове събра хубавицата Фахрие Евджен. Баща ѝ е бежанец от Солун, а майка ѝ е черкезка. Когато е на седем години, идват сложни времена за всички турци в Солинген, известни като Пожарът в Солинген през 1993 година Учи социология в университета в Дюселдорф, само че прекъсва и се реалокира с майка си в Истанбул. Фахрие знае турски, британски, немски и испански. В персоналния ѝ живот обаче не ѝ върви. Талантливата актриса претърпява мъчителна връзка с сътрудника си Йозджан Дениз. Актьорът обаче е прочут със слабостта си към нежния пол и това основава непрекъснато спорове сред двамата, които поставят завършек на връзката им.

Виж още:

На второ място идва Туба Бююкюстюн, която е номинирана и притежател на доста влиятелни интернационалните награди, жури на международен кино фестивал, лице на световноизвестни марки, дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ. Нейният персонален живот е сполучлив, тя е щастлива и влюбена в половинката си, а кариерата ѝ върви все нагоре.

Трета в класацията е Неслихан Атагюл. Най-значимите ѝ функции са в облиците на Нериман в сериала „ Двете лица на Истанбул “, на Нихан в сериала „ Черна обич “ и на Наре в сериала „ Дъщерята на Посланика “. По време на фотосите на „ Двете лица на Истанбул “ Неслихан се среща с Кадир Доулу, откъдето стартира и огромната им обич. Двойката е дружно от 2013 година и подписва брак през 2016 година

Виж още:

На четвърта позиция е Джансу Дере, която има редица връзки с известни мъже. Докато текат епизодите на „ Завръщане “, турските таблоиди спрягат любовна връзка сред нея и екранния ѝ сътрудник Мехмет Акиф Алакурт. След фотосите обаче Алакурт декларира, че сериалът е последният артикул, който прави с актрисата, заради неприемливото ѝ държание. Актьорът прибавя, че сред двамата не може да има даже и другарство. От своя страна Джансу споделя, че Алакурт е кавгаджия, с който се надява повече да не работи.Красивата актриса споделя, че обича пътуванията. В свободното си време се занимава с снимка. Води здравословен метод на живот – не употребява алкохол, цигари и спортува няколко пъти седмично.

Виж още:

В класацията са включени също Бурджу Йозберк, която  затваря петицата, следват я Бурджу Бириджик и Ханда Ерчел. 27-годишната хубавица е измежду топ актрисите в Турция и е търсена от доста продукции, които я желаят. 

Изображение: https://www.instagram.com/handemiyy/, https://www.instagram.com/neslihanatagul/, https://www.instagram.com/evcenf/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР