Турската мегазвезда и Башак Дизер отпразнуваха открито осмата годишнина от

...
Турската мегазвезда и Башак Дизер отпразнуваха открито осмата годишнина от
Коментари Харесай

Какво подари Къванч Татлъту на жена си по случай 8-ата годишнина от сватбата им?

Турската мегазвезда и Башак Дизер отпразнуваха намерено осмата годишнина от сватбата си на инат на своите душмани. Турският Брад Пит употребява мотива, с цел да подари на жена си пръстен с солиден елмаз.

Актьорът и дизайнерката се венчаха полутайно на 19 февруари 2016 година в Париж, а на бракосъчетанието им в турското посолство участваха едвам 40 души – напомнят турските медии. Пикантна детайлност бе, че церемонията бе бойкотирана от майката на младоженеца, която и до през днешния ден се мръщи, щом чуе името на Башак. Според клюкаха родителката била ядосана на сина си, че се дами за по-възрастна от него дама. Та Къванч бе най-желания мъж в Турция и всяка млада и красива туркиня мечтаеше за обятията му.

Как стана в действителност „ заварката “ сред Къван и Башак?

Татлъту и Дизер се срещнаха по време на фотосите на „ Забраненият плод “. В оня миг обаче не се случи нищо посред им – любовта им пламна няколко години по-късно, едвам когато Дизер се разведе с първия си брачен партньор.

Оттогава бракът на Башак и Къванч напълно не наподобява слънчев. Съпругата постоянно го ревнува от красивите туркини, с които си партнира, като максимален бодил в очите й е актрисата Серенай Саръкая, наричана „ дамата дявол, от който мъжете би трябвало да се пазят “.

Именно Серенай е най-зловещият призрачен сън за Башак...

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР