Турската икономика ще започне да нараства през следващата година, тъй

...
Турската икономика ще започне да нараства през следващата година, тъй
Коментари Харесай

Ердоган: Турската икономика ще започне да нараства през следващата година

Турската стопанска система ще стартира да нараства през идната година, защото актуалните компликации към този момент започнаха да понижават, съобщи президентът на Турция Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва на избирателен протест, като акцентира, че държавното управление е в положение да позволи всички проблеми на страната, заяви " Хюриет дейли нюз ".

" Всички ще забележим, че икономическите компликации ще намалеят до края на годината и че от идната година ще стартираме още веднъж да растем ", съобщи Ердоган на протест през днешния ден в егейския град Маниса.

Ердоган, който е и ръководител на ръководещата Партия на справедливостта и развиването (ПСР), призна, че Турция има някои проблеми, с които, както уточни, може да се оправи, без да изпада в скептицизъм.

" Всеки от нашите жители ще получи подобаващ дял от растежа и укрепването на страната ни. Направихме това в предишното и ще успеем още веднъж ", акцентира президентът.

По думите на Ердоган държавното управление е осигурило сигурност в страната, като се е справило с терористите. 

" Къде е тероризмът? Къде са терористичните организации? Всички те са отстранени ", съобщи той.

Ердоган упрекна главната опозиционна Народнорепубликанска партия (НРП), че скрито се е съюзила с прокюрдската Партия за тъждество и народна власт на народите (ДЕМ) в някои изборни региони, като Истанбул и Мерсин, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР