Турската държавна Вакъфбанк назначи днес в своя управителен съвет бивш

...
Турската държавна Вакъфбанк назначи днес в своя управителен съвет бивш
Коментари Харесай

Държавната банка на Турция назначи съветник на Ердоган и бивш борец за член на управителния борд

Турската държавна " Вакъфбанк " назначи през днешния ден в своя директорски съвет някогашен герой, който е и консултант на президента Реджеп Тайип Ердоган, предизвиквайки вълна от рецензии за шуробаджанащина в обществените мрежи, съобщи ДПА.

" Вакъфбанк " е назначила някогашния олимпийски медалист Хамза Йерликая за член на управителния съвет. 44-годишният Йерликая е също по този начин консултант на президента Ердоган и заместник-министър на спорта.

В Туитър, още от ранните часове на деня, бяха оповестени близо 100 000 коментара за назначението, добавя Българска телеграфна агенция.

" Тази система е развалена! ", разяснява заместник-председателят на главната опозиционна Народнорепубликанска партия Вели Агбаба. " Милиони от нашите блестящи, надарени младежи не могат да намерят работа даже на минимална заплата ", означи той.

Това предопределение е погрешно, разяснява и депутатът от " Добра партия " Явуз Агъралъоглу в Туитър. " Ще поверите ли компанията си на герой? ", попита той.

Други избраха да внесат малко комизъм в дебата.

" Бордът на Вакъфбанк се е събрал ", туитна консуматор и качи фотография, на която са показани подредени в редица участници в обичайните турски мазни битки. " Ще ни потопят в олио, в случай че не си плащаме задълженията ", пошегува се различен консуматор в отговор.

Йерликая печели първия си златен орден на 17-годишна възраст през 1993 година Той е притежател на общо пет международни и олимпийски трофеи и на осем европейски оценки. Хамза Йерликая е определен за народен представител от Партията на справедливостта и развиването на Ердоган през 2007 година Президентът го назначи за собствен консултант през 2015 година, напомня ДПА.

Също през днешния ден държавната Халкбанк назначи някогашния ръководител на Висшия съвет за радио и телевизия Ебубекир Шахин за член на управителния ръб, още веднъж предизвиквайки рецензии, осведоми още организацията. По време на ръководството на Шахин във Висшия съвет за радио и телевизия бяха санкционирани или блокирани няколко сериозни към държавното управление медии, напомня ДПА.

Държавният върховен фонд на Турция, управляван от Ердоган, е най-големият акционер и в двете банки, отбелязва ДПА.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР