Турската акриса Хазал Кая е една от най-популярните у нас.

...
Турската акриса Хазал Кая е една от най-популярните у нас.
Коментари Харесай

Как ще възпитава Хазал Кая сина си? Актрисата в откровен разговор за ценностите си

Турската акриса Хазал Кая е една от най-популярните у нас. Познаваме я от " Забраненият плод ", " Огледален свят ", " Изкушение ". Е, напоследък тя не е измежду дейните акриси в прилежаща Турция и за това има една много разумна причина - тя се беше посветила в развъждането на сина си Фикрет. 

Виж още: Къванч Татлъту и брачната половинка му на сантиментална почивка, само че за какво всички приказват единствено за нея?

Е, Фикрет към този момент не е малко бебе, а това разреши на Хазал Кая да се върне към работата си. Тя е измежду звездния каст, който към този момент работи по фотосите на нов филм по книга на известната писателка Аслъ Къзмаз. Малкият Фикрет е дружно с майка си на снимачната площадка, като фотосите в обществените мрежи провокираха огромен интерес в южната ни съседка.

Виж още: Лукс за милиони в дома на Демет Йоздемир! Карантината във вилата на актрисата - същинска фантазия

Дали това значи, че Хазал желае синът ѝ да заобича актьорството от дребен и да поеме по нейните стъпки? Съвсем не! Наскоро в телевизионно изявление актрисата изрично съобщи, че няма да се бърка в персоналния живот на сина си. 

" Не владея детето си. Аз съм виновна за развъждането на сина ми в сходство с етичните полезности, само че няма да му се мешам в изборите в персоналния живот ", безапелационна бе тя. 

Виж още: " Маскираният артист " и Мария: взе участие ли фолк дивата в шоуто?

В шоуто тя описа и за бременността си. Хазал Кая показа, че не е желала да смъква бързо качените килограми, просто не ѝ пукало. " Умирах за тесто! Ядох постоянно тестени артикули и все се награждавах с тях ", показа тя.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР