Туроператорите анулираха чартърите за Великден и майските празници за Мароко

...
Туроператорите анулираха чартърите за Великден и майските празници за Мароко
Коментари Харесай

Мароко ни спря полетите, в Словакия - с ваксина

Туроператорите анулираха чартърите за Великден и майските празници за Мароко поради наложената от през вчерашния ден възбрана на полети от и до България. С цел ограничение на разпространяването на COVID-19 oт 16 април 2021 година мароканските управляващи преустановяват до второ разпореждане пътническите полети от и до България, заяви TravelNews.

Преди два дни бяха прекратени пътническите полети от и към Тунис.

Според известие на Националната дирекция на летищата в Мароко (ONDA) ограничаващата мярка ще се ползва с изключение на за България, само че и за пътническите полети от и до Албания, Кипър, Естония, Унгария, Литва, Латвия, Люксембург, Малта, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения.

От друга страна, Словакия отстранява карантината за влизащи в страната, които са имунизирани или прекарали COVID-19, заяви Министерство на външните работи. Ще бъде изискван имунизационен документ за доказване на имунизирането.

Мярката влиза в действие от 6:00 ч. на 19 април 2021 година Тя важи още и за жителите, които в предходните две седмици са били в Исландия, Норвегия, Лихтенщайн, Швейцария или Англия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР