Турнирният директор на Индиан Уелс Томи Хаас заяви, че ще

...
Турнирният директор на Индиан Уелс Томи Хаас заяви, че ще
Коментари Харесай

Хаас: Ще бъде позорно, ако Джокович не може да играе в САЩ

Турнирният шеф на Индиан Уелс Томи Хаас съобщи, че ще бъде „ позорно “, в случай че Новак Джокович продължи да бъде със възбрана за присъединяване на шампионатите в Съединени американски щати заради имунизационния си статут против ковид.
Сърбинът по всяка възможност ще пропусне влиятелните Мастърси в Индиан Уелс и Маями напролет, откакто американските управляващи удължиха до април условието за имунизация против ковид на задграничните гости. 21-кратният първенец в шампионатите от Големия шлем Джокович не игра и на Ю Ес Оупън заради същата причина предходната година.

Хаас показа пред публицисти в Мелбърн, където Джокера е във втората седмица на Аустрелиън Оупън, че се надява Съединени американски щати да последва образеца на Австралия и да промени разпоредбите. 35-годишният Джокович не взе участие в миналогодишното издание на АО и бе депортиран от страната поради неналичието на ваксина против Ковид-19, само че му бе разрешено да играе тази година.

„ Те би трябвало да вдигнат тези заповеди в Съединени американски щати доникъде на април. Би било ужасно дали можем да свалим тези забрани малко по-рано и да му позволим да играе на Индиан Уелс и Маями. Мисля, че той желае да играе, тъй че би трябвало да му дадем късмет. Да се надяваме, че той ще взе участие там. За мен ще бъде позорно, в случай че не взе участие на тези шампионати или не му е разрешено “, сподели някогашният тенисист, който доближи номер 2 в международната класация, представен от телевизия Channel Nine.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР