Турнирът за Купата на България навлиза в решителна фаза. В

...
Турнирът за Купата на България навлиза в решителна фаза. В
Коментари Харесай

Купата на България стартира с яко дерби под Царевец

Турнирът за Купата на България навлиза в решителна фаза. В 1/16 финалите от конкуренцията първите си мачове ще изиграят отборите от efbet Лига, които ще гостуват на привидно по-непретенциозни противници от по-долните дивизии в България. Въпреки това, домакинските отбори ще излязат извънредно стимулирани против представителите на efbet Лига и ще се опитат да поднесат изненада и да зарадват своите последователи.

Последната вест по отношение на конфликтите от тази фаза на шампионата е, че Хебър ще семейства мача си против ЦСКА на стадиона на „ алените “ – „ Българска войска “, защото притежателят на Локо Пд Христо Крушарски е отказал да даде оборудването на „ смърфовете “ за изиграването на дуела.
В днешния ден следва да се изиграят първите 6 мача от тази фаза на шампионата. Безспорно с максимален интерес се чака конфликтът под Царевец сред един от водачите във Втора лига и оснвоен претендент за промоция - Етър и лидера в елита - Ботев Пловдив, който обичайно се хвърля на най-много във втория по мощ шампионат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР