Турнирът в Куинс е един от най-любимите за българския тенисист

...
Турнирът в Куинс е един от най-любимите за българския тенисист
Коментари Харесай

Всичко се обръща в полза на Григор

Турнирът в Куинс е един от най-любимите за българския тенисист Григор Димитров, написа Sporta.bg.

През 2014 година той сграбчи купата в Лондон. В конкуренцията тази година обаче сензациите не стопират да валят и пътят на Григор към нов успех се разчиства без даже той да играе. Гришо през днешния ден ще се изправи против Жулиен Бенето в спор за място на 1/4 край.

От другия завършек на схемата обаче сензацията е реалност и петкратният първенец в Куинс и международен №1 Анди Мъри е навън от шампионата. Носителят на купата от последните две издания на конкуренцията загуби от Джордън Томпсън с 6:7 (4), 2:6. Томпсън стигна до мач с Мъри като " благополучен губещ " от квалификациите, само че по нищо не сподели, че е международен №90 и играе с най-хубавия тенисист.

Извън шампионата са и едни от главните любимци за място на край и от долната част на схемата, където е и Григор. Поставеният под номер 2 Стан Вавринка отпадна от Фелисиано Лопес с 6:7, 5:7. Швейцарецът бе главен кандидат да стигне до 1/2 край и да се изправи с Григор, в случай че той успее да си уреди този мач. Преди това обаче Гришо вероятно трябваше да играе с Милош Раонич. Канадецът обаче също отпадна от шампионата след загуба с 6:7 (5), 6:7 (8) от Танаси Кокинакис.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР