Турнирът US Open върви към края си, но все още

...
Турнирът US Open върви към края си, но все още
Коментари Харесай

Григор Димитров: Даниил Медведев играе страхотно, ще бъде тежка битка

Турнирът US Open върви към края си, само че към момента има да се изиграят три мача от схемата при мъжете на сингъл. Първият от тях е с българско присъединяване и вълнува почитателите в България. Това е борбата сред Григор Димитров и Даниил Медведев.
 Григор Димитров сензационно в профил Роджър Федерер от US Open @@@

Двамата са изиграли два мача до момента при експертите, като и двата са през 2017-а година - трисетова победа за Димитров на четвъртфинал на тревата в Лондон (6:3, 3:6, 6:3) и замяна на функциите на твърдите кортове във Вашингтон, където Медведев надвива със 6:4, 6:2.

23-годишният руснак се намира във формата на живота си, постигайки 19 победи и едвам 2 загуби в лятното американско турне, което обгръща шампионатите във Вашингтон, Монреал, Синсинати и US Open. Запитан какво мисли за съперника си Медведев показа, че не чака по никакъв начин елементарен мач.

“Радвам се за Григор, тъй като той си връща формата. Мисля, че той влезе в шампионата като 78-и в ранглистата, по тази причина в този момент ще скочи с доста позиции. Гледах някои от мачовете му. Той играе необикновено. Всички знаем на какво е кадърен, когато играе на цялостните си благоприятни условия.”

От другата страна, Димитров е стимулиран да продължи прелестното си показване на US Open. Достигането му до полуфинал във “Флашинг Медоус” е рекордното му класиране на този шампионат, а успеха му над Роджър Федерер несъмнено ще му даде спомагателна убеденост. Григор даде мнението си за идния мач, като и той чака сложна борба.

“Той бе доста фокусиран през цялото лято. Играе ужасно, увереността му се повишава с всеки мач, а и завоюва Синсинати. Изигра невероятни мачове и наподобява, че в действителност прави нещата вярно. Няма да бъде елементарно против него.”
 Григор Димитров сензационно в профил Роджър Федерер от US Open @@@
Полуфиналният конфликт сред Димитров и Медведев ще се организира довечера не преди 23:00 българско време. ВАСИЛ НЕДЯЛКОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР