Турнето се завръща на 9 септември с концерт в Севлиево

...
Турнето се завръща на 9 септември с концерт в Севлиево
Коментари Харесай

Летните изживявания на изпълнителите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Турнето се завръща на 9 септември с концерт в Севлиево

Над 70 000 хиляди души станаха част от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 и изживяха вълнуващата музикална страст, дружно с обичаните си реализатори. До идващия концерт на 9 септември в Севлиево, всеки ще се отдаде на заслужена отмора или време, отдадено на работа. Пред чаровната водеща на The Voice Cast Мари-Никол изпълнителите споделиха какво им следва.

След прочувствените участия в турнето надарената VICTORIA разгласи, че се любува на заслужена лятна отмора. Тя признава, че добре съчетава отдих с творчество и нейното последващо парче е към този момент готово. VICTORIA възнамерява да показа новия си план за първи път на грандиозния финален концерт Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в София. Песента, която следва да излезе, изпълнителката разказва като нещо ново и друго, съчетавайки забавен жанр и прочувствено обръщение за себеобичане.

DARA показа, че нейната лятна „ почивка “ включва ежедневни тренировки и подготовки на хореографията към всяка ария, която извършва на огромната сцена на турнето. Тя добави, че за нея почивката наложително включва музикални страсти и пътуването ѝ до Италия е било, с цел да показа новото си парче “In My Head ”.

Една от обичаните изпълнителки от турнето – Dara Ekimova, показа, че се усеща заредена с сила и ентусиазъм за нови планове след грандиозния концерт на The Weeknd в Барселона, който я е въодушевил за идните ѝ осъществявания на сцената в турнето. Може би почитателите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще са измежду първите, които да схванат какво ново следва да издаде надарената Dara Ekimova.

От своя страна, една от най-стилните дами на сцената на турнето, точно Михаела Маринова, зарадва всички музикални почитатели с излизането на последния ѝ шлагер „ Само ти “. Красивата изпълнителка показа, че певческото ѝ развиване не почива през лятото и тя интензивно работи върху вокалните си привички и умения. Тя добави, че интензивността се ускорява преди всеки концерт, само че вокалната подготовка изисква неизменност, коeто тя следва да съблюдава.

Не на последно място, уредниците също разясниха, че за тях лятото е най-вълнуващият интервал, тъй като тече старателна и огромна подготовка за концерта в Севлиево и огромния край в София. Награди, гост-изпълнители, специфични резултати, премиерни планове са единствено част изненадите, които са планувани за 9 и 16 септември.

Повече информация за турнето, интензивностите, извънредни фрагменти и доста любопитни вести може да откриете на Фейсбук страниците на и, както и в Instagram профилите и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР