Турнето на Бионсе плати $100 000, за да удължи часовете на DC Metro след забавеното шоу

...
Турнето Renaissance на Бионсе плати 100 000 долара, за да
Коментари Харесай

Турнето „Renaissance” на Бионсе плати 100 000 долара, за да остави всичките 98 метростанции във Вашингтон отворени за допълнителен час, след като шоуто в неделя на открито FedExField беше отложено поради проливен дъжд и светкавици, се казва в съобщение на транспортната служба .

„Поради лошото време, което може да забави началото на тазвечершното световно турне на Renaissance във FedExField, Metro ще удължи последния влак с допълнителен час след удълженото затваряне, обявено по-рано“, се казва в изявление на Транзитния орган на Вашингтонския градски район.

„Допълнителният час ще бъде финансиран от турнето, за да покрие разходите от $100 000 за движение на повече влакове, поддържане на всичките 98 станции отворени за излизане от клиенти и други оперативни разходи.“

ВАРШАВА, ПОЛША - 27 ЮНИ: (САМО ЗА РЕДАКЦИОННО ИЗПОЛЗВАНЕ) (ЕКСКЛУЗИВНО ОТКРИВАНЕ) Бионсе изпълнява на сцената по време на "RENAISSANCE WORLD TOUR" в PGE Narodowy на 27 юни 2023 г. във Варшава, Полша. (Снимка от Kevin Mazur/WireImage за Parkwood) ВАРШАВА, ПОЛША – 27 ЮНИ: (САМО ЗА РЕДАКЦИОННО ИЗПОЛЗВАНЕ) (ЕКСКЛУЗИВНО ОТКРИВАНЕ) Бионсе изпълнява на сцената по време на „RENAISSANCE WORLD TOUR“ в PGE Narodowy на 27 юни 2023 г. във Варшава, Полша. (Снимка от Кевин Мазур/WireImage за Parkwood) Кевин Мазур/WireImage/Getty Images

Стадионът издаде известие за подслон, посочвайки мълния в района, преди да даде на феновете всичко ясно и да позволи на шоуто да продължи. Закъснението накара феновете да се пекат в горещи и влажни условия, докато чакаха информация какво се случва.

„Поради мълнии в района в момента сме под навес в ред. Феновете пред вратите и на паркингите са помолени да се върнат при колите си“, се казва в изявление на стадиона, публикувано в X, преди известно като Twitter, в 6:40 ч. сутринта.

„Всички фенове вътре на стадиона са помолени да се скрият на място под покрити зали и рампи до второ нареждане.“

Заповедта за подслон на място беше отменена след почти двучасово чакане, по време на което няколко души бяха лекувани от топлинно изтощение и един човек беше хоспитализиран, съобщи филиалът на CNN WJLA.

Ситуацията вътре на стадиона беше объркваща и хаотична, каза Аби Филип от CNN, която беше сред феновете, напълнили залата.

„Беше много неудобно … имам предвид, че за известно време валеше проливен дъжд и имаше светкавици във въздуха, така че те не искаха да пуснат никого и очевидно концертът нямаше да започне, но наистина беше хаотично и мисля, че това беше някак преживяването, което аз и толкова много други хора имахме... хаосът и тълпата, дъждът и жегата,” каза Филип.

„Това беше един от онези моменти, в които беше страхотен концерт, но това преживяване беше малко плашещо“, добави Филип.

„Изглежда никой не знае наистина какъв трябва да бъде планът.“

Дъжд удари района между 19 ч. и 8 вечерта Неделя, като най-силните валежи падат между 21:30 ч. и 22:30 ч., каза метеорологът Роб Шакълфорд от CNN.

Повече от 120 милиона души в източната част на САЩ са изложени на риск от силни гръмотевични бури в понеделник, докато горещите вълни в южната част продължават своите рекордни поредици.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР