Турнето на Б.Т.Р. в Северна Америка, в което групата представя

...
Турнето на Б.Т.Р. в Северна Америка, в което групата представя
Коментари Харесай

Б.Т.Р. обикаля Северна Америка с Невидими стени

Турнето на " Б.Т.Р. " в Северна Америка, в което групата показва последния си албум " Невидими стени " с 14 концерта, продължава на 20 ноември в Лас Вегас, на 22-ри в Сан Франциско, 23-и в Чикаго, 24-и в Денвър, 25-и във Ванкувър, 29-и в Калгари, 30-и в Торонто и приключва на 1 декември в Монреал, научи ДУМА от Светла Русева от ABA/SME.

При голям интерес, с 14 концерта, със срещи с феновете си до дребните часове, през 2015 година групата показа зад Океана албума " Защо ". Момчетата пазят загатна от цялостните зали с доста български флагове и осъществяването от публиката на емблематичната им ария " Спасение ".

Четири години по-късно рокаджиите в състав Атанас Пенев - вокали, Славчо Николов - китари, вокали, Иван Калфов - бас китара, Илиян Диков - барабани, показват 12-ия си студиен албум " Невидими стени ".

Групата изпраща 2019 година с европейско турне с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, национално лятно турне " Невидими стени 2019 " в десетки градове, видеоклипове в стилистиката на киното на " Никога преди " и " Тези дни " и турне в Северна Америка. От тази година в учебниците по музика е включен пилотният сингъл " Моята мощ " от албума " Невидими стени ". Музиката и текстът са на Славчо Николов, аранжиментът е на " Б.Т.Р. ". Както във всички въздействащи и с обръщение текстове на Славчо Николов от репертоара на рок бандата, песента " Моята мощ " и лентата със сюжет на екшън драма, с реж. Асен Блатечки, е в плейлистата и на тийнеджърите, и на поколенията преди тях.

" Тези дни "

" Никога преди "

" Моята мощ "

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР