Turkish Airlines (THY) избра холивудската суперзвезда Марго Роби за новото

...
Turkish Airlines (THY) избра холивудската суперзвезда Марго Роби за новото
Коментари Харесай

Марго Роби стана ново лице на Turkish Airlines

Turkish Airlines (THY) избра холивудската суперзвезда Марго Роби за новото лице на своите рекламни акции, с цел да разпространява идния полетен маршрут до Австралия и да ускори световната си прелест.


Една от най-ярките звезди на Холивуд напоследък, Роби е известна с многото си емблематични функции през цялата си кариера и като хедлайнер на най-касовия филм за 2023 година „ Барби “. Номинираната за Оскар актриса сега договаря с THY, с цел да изиграе основна роля в популяризирането на актуализирания маршрут на самолетните компании до Австралия.

Решението беше оповестено от ръководителя на борда на шефовете на THY Ахмет Болат, което образува доста съдействие сред самолетната компания и интернационално приетата актриса.

„ Ще стартираме полети до Австралия сред 15 и 25 март 2024 година В момента преговаряме с австралийската актриса Марго Роби. Планираме да я доведем в Турция седмица преди полета и да проучим разнообразни места, в това число историческото място Гьобеклитепе “, сподели Болат.

„ Полетът за Австралия ще включва престой, 10-часово кацане в Сингапур и по-късно в допълнение седемчасово пътешестване до Австралия “, добави той.

В забележки, които направи през ноември, Болат сподели, че водещият транспортьор извършва взаимен план с Министерството на туризма, в границите на който са разпознали 10 целеви пазара, в това число Съединени американски щати, Канада, Мексико, Индонезия, Малайзия, Япония, Китай, Южна Корея, Австралия и Тайван, с цел да привлекат туристи от тези дестинации в Турция.

„ Имаме за цел да доведем 10 милиона туристи от тези страни “, сподели той тогава.

Значителен брой кипърски турци, гърци и македонци живеят в Австралия, сподели Болат, като в същото време изрази вяра, че към 500 000 до 600 000 туристи от Австралия ще пътуват до Турция. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР