Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече държави и международни

...
Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече държави и международни
Коментари Харесай

Turkish Airlines Corporate Club с награда за „Най-добра програма за корпоративни пътувания на бизнес пътници“

Turkish Airlines, самолетната компания, която лети до повече страни и интернационалните дестинации от всяка друга, завоюва 3 награди от GT Tested Reader Survey, проведен годишно от списание Global Traveler. Превозвачът бе отличен в провежданата за първи път категория за „ Най-добра стратегия за корпоративни пътувания на бизнес пасажери “, а за втора поредна година е победител и за „ Най-добра самолетна компания за бизнес класа “ и „ Най-добър летищен личен състав “.

Наградите на списанието се организират за 15-и път, като тази година анкетата е извършена измежду над 22 000 пасажери, пътуващи в бизнес и първокласен сегмент, с цел да се дефинират най-хубавите допълнително от 80 категории, свързани с пътешестване.

„ В Turkish Airlines ценим високо нашите бизнес и корпоративни пасажери. Много от отличителните белези на награждаваните услуги на самолетната компания са резултат на дълготрайната визия за основаване на безпроблемно изцяло прекарване за тях и тези награди са доказателство точно за нашата клиентски-ориентирана философия – сподели Мерт Дорман, старши вицепрезидент Корпоративен маркетинг и канали на дистрибуция, Turkish Airlines. – Благодарим на нашите пасажери, членовете на Корпоративния клуб и на списание Global Traveler за признанието и отличаването на нашите артикули и услуги. “
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР