Туризмът Гърция ще залага на развитието на луксозния къмпинг като

...
Туризмът Гърция ще залага на развитието на луксозния къмпинг като
Коментари Харесай

Туризмът в Гърция залага на луксозния къмпинг

Туризмът Гърция ще залага на развиването на първокласния къмпинг като опция за възкръсване на стопанската система на потърпевшите от бежанската вълна острови в Егейско море.

Това оповестяват гръцките медии.

Очаква се първокласните къмпинги да привлекат както младежи, само че и тези на междинна възраст, които са подготвени да създадат компромис с комфорта, с цел да се насладят на свободата да живеят в дивата природа.

Предвижда се първокласните къмпинги да се изградят на остров Лесбос и регионите на Коринт и Атика.

" За първи път Лесбос ще бъде пионер в туристическата промишленост, с инвестиция, която има за цел да влезе в бранша на първокласното настаняване - с 5-звезден лагер - и да притегли нов профил на туристи, които ще имат опция да посетят острова, " сподели Йоанна Валина, проектант с Aegean Escapes.

Компанията възнамерява да построи първокласни палатки на имот с повърхност от 16 968 кв. м. в селски регион в западната част на остров Лесбос. Къмпингът ще включва две здания с басейни и турска баня, намерено барбекю и открита обичайната каменна пещ.

22-те първокласни палатки ще бъдат ситуирани измежду маслинови дървета и ще бъдат отстранени в края на туристическия сезон, дружно с цялото съоръжение. Когато къмпингът е затворен, на имота няма да има забележими белези от туристическата интензивност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР