Туристката Розелин Кержос се оказала на точното място в точния

...
Туристката Розелин Кержос се оказала на точното място в точния
Коментари Харесай

Туристка засне кървава битка с неочакван край между язовец, питон и чакали ВИДЕО

Туристката Розелин Кержос се оказала на точното място в точния миг в парка Чобе в Ботсуана, с цел да снима борба до гибел сред питон, два чакала и меден язовец, именуван още рател или медояд поради обичаното му лакомство.

Огромното влечуго в началото взима превес, увито към тялото на язовеца, с цел да го задуши до гибел и погълне. Изненадващо в помощ на свирепия рател идва първо един, а след това и втори чакал, надушили опция да похапнат змийско на облага.

Те не се хвърлят слепешком против десетките остри като игли зъби на змията, само че дейностите им са задоволителни да отклонят вниманието на питона от язовеца.

Който с присъщата за него непримиримост и упоритост, въпреки и хапан грубо от питона, се измъква от стягащата прегръдка на змията-удушвач.

Когато в мелето се включва вторият чакал, язовецът към този момент се бие на два фронта - против живата към момента змия и против съперниците за месото й.

Започва нещо като дърпане на въже сред чакал и язовец, захапал питона откъм главата, което се оказва съдбовно за удушвача.

Накрая известният с пословичната си настъпателност и остри зъби медояд, който, когато се разбеснее и е притиснат, атакува даже лъвове в Африка, придърпва питона в храсталака, отвън захапката на обезверените чакали, помогнали му да се отърве от хватката на 4-метровия питон.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР