Туристическата забележителност на френската столица – Айфеловата кула ще бъде

...
Туристическата забележителност на френската столица – Айфеловата кула ще бъде
Коментари Харесай

Протестът на „жълтите жилетки” затваря Айфеловата кула утре

Туристическата забележителност на френската столица – Айфеловата кула ще бъде затворена в събота поради митингите на „ жълтите жилетки”. Това излиза наяве от формалната страница на архитектурният паметник и от известие в „ Фейсбук”.



„ Заради демонстрациите, които ще се проведат на „ Марсово поле”, кулата ще остане затворена за визити в събота, 24 ноември”, написа във „ Фейсбук”.

Снимка: Reuters

От формалния уебсайт на Айфеловата кула се добавя, че повода тя да не работи са съображения за сигурност. Съобщава се, че ще бъдат възобновени парите на хората, които са закупили билети за визити на 24 ноември.
Високо напрежение по време на митинга против цените на горивата във Франция (СНИМКИ И ВИДЕО) Жена беше блъсната от автомобил при обсада на пътя и умря
Демонстрацията в Париж е обвързвана с покачването на цените на горивата. Миналата седмица по време на митинга пострадаха над 400 французи, имаше и две жертви.
Над 400 души пострадаха при вчерашните всеобщи митинги във Франция Бунтът на жълтите жилетки взе и жертва
Участниците в демонстрациите назовават себе си „ жълти жилетки " символизирайки светоотразяващата екипировка, която водачите би трябвало да носят в рискови обстановки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР