Турист изчезна след снимка на върха на планината Колорадо, казаха ченгета. Току-що намерено тяло

...
Риболовци откриха тялото на 28-годишен изчезнал турист, който сподели снимка
Коментари Харесай

Риболовци откриха тялото на 28-годишен изчезнал турист, който сподели снимка на върха на планина в Колорадо, преди да изчезне, съобщиха служители.

Тялото на Иън О'Брайън е открито от двама рибари на 2 септември в река Уест Манкос в района на Echo Basin, каза офисът на шерифа на окръг Монтезума в публикация във Facebook на 8 септември.

О'Брайън беше на къмпинг с приятелката си на 24 юни, когато се запъти отиде да изкачи връх Хесперус близо до Дуранго, каза шерифът на окръг Монтесума Стивън Ноулин пред The ​​Durango Herald.

След като достигна върха, той направи снимка, сподели я в социалните медии и никога не се върна в къмпинга си, каза Ноулин Република Аризона.

Приятели, членове на семейството и спасители търсиха О'Брайън в пустинята в продължение на две седмици, но така и не го намериха, според неговия некролог.

След това двамата риболовци намериха тялото му в отдалечена част на Националната гора Сан Хуан месеци по-късно, казаха депутати.

Коронер определи причината и начина на смъртта му като случайно удавяне, казаха депутати.

„В същото време това не е резултатът, който никой от нас искаше, ние сме спокойни, че го намерихме и това ни дава възможност да приключим“, казаха родителите му, Том и Лора О'Брайън, в изявление до офиса на шерифа.

< p>Иън О'Брайън е описан като човек на открито, който обича да ходи на риболов, туризъм, къмпинг, скално катерене, раница и рафтинг, според неговия некролог.

Той израства, изследвайки планините Катскил в Ню Йорк преди да се премести в Аризона, за да посещава Prescott College. След това той живя в Колорадо през последните шест години, съобщава The Durango Herald.

„Ние сме толкова много горди от пълноценния и жизнен живот, който Иън водеше, и всичко, което той преодоля“, се казва в неговия некролог.< /p>

Дуранго е в югозападен Колорадо.

Пътешественици намират тялото на жена близо до водопада в Юта, казва шерифът. Сега тя е идентифицирана.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР