Турист избяга от карантина и отиде на парти, докато е

...
Турист избяга от карантина и отиде на парти, докато е
Коментари Харесай

Турист, жаден за купон, наруши карантината и плати $13 000

Турист избяга от карантина и отиде на празненство, до момента в който е бил на отмора в Австралия и бе санкциониран с 13 000 $. Това съобщи Daily Mail.

25-годишният пасажер отлетя за Пърт от Аделаида на 11 декември и трябваше да отиде напряко до хотела, където трябваше да бъде изолиран за 14 дни. На идващия ден, по време на рутинна инспекция, локалните служители на реда не откриха госта в стаята му и също по този начин не можаха да стигнат до него.

Когато мъжът се върна в хотела, управляващите го арестуваха и по време на следствието на случая разкриха цяла верига от нарушавания, осъществени от екскурзианта. Първо, че откакто дошъл на летището, той първо отишъл с другар в ресторант, а по-късно при настаняване в хотела мъжът отказал да постави защитна маска на лицето си.

След това той напуснал стаята си, с цел да отиде до супермаркета, а по-късно отишъл в локален клуб на празненство, където прекарал пет часа. В съда пътешественикът призна всички нарушавания и се призна за отговорен, след което беше санкциониран.

През декември Стюардесите отлетяха за Австралия от Южна Америка и трябваше да спазят строга карантина в хотела на летището, само че няколко от тях го напуснаха. След като научи за това, локалната полиция санкции стюардите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР