Тунинговани мацки с големи джуки дебатираха на тема дали мъжът

...
Тунинговани мацки с големи джуки дебатираха на тема дали мъжът
Коментари Харесай

Тунинговани мацки с големи джуки се скараха за това дали мъжете трябва да издържат жените си, отговорите са интересни

Тунинговани мацки с огромни джуки дебатираха на тематика дали мъжът би трябвало да устоя дамата до себе си, или не, видя Varna24.bg.  Заради клипчето, качено в Youtube, отговорите на девойките накараха доста хора да се замислят.

" Има дами, които в действителност могат да бъдат издържани от мъжете си и в това няма нищо неприятно, само че в последна сметка нали преди 100 година сме се борили за равни права и сме го постигнали, и дамите в този момент са равни на мъжете. Това значи да имат равни задължения и отговорности, освен правата би трябвало да са равни. И надлежно, в случай че ние желаеме да работим наедно с тях, да бъдем възприемани като не по-различни, би трябвало по същия метод да стартираме и да се устояваме ", сподели журналистката и инфлуенсър Флора Стратиева. 

" Аз съм на мнение, че един мъж би трябвало да се грижи за жена си и да е обезпечена, тъй като в последна сметка любовта стомаха не храни, в случай че става въпрос за семейство. И колкото и всеки да лъже, че " парите за мен не са всичко ", да обаче всеки е пресметлив и желае да живее добре ", сподели Емона, която е OnlyFans модел.

" Смятам, че парите са нещо значимо и мисля, че мъжът би трябвало да поема по-голямата част от разноските в фамилията, тъй като съгласно по този начин е вярно. Не считам, че дамата не би трябвало да работи, само че просто споделям, че мъжът би трябвало да поема по-голямата част от разноските, да не кажа и съвсем всички, с цел да се потвърди като мъж, въпреки всичко... това му е ролята ", сподели Дани.

А вие какво мислите по въпроса?

Повече можете да видите в прикаченото видео.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР