Тунингът на автомобили Lada е изключително разнообразен. Той варира от

...
Тунингът на автомобили Lada е изключително разнообразен. Той варира от
Коментари Харесай

Lada лоурайдър с окачване от BMW

Тунингът на коли Lada е извънредно разнороден. Той варира от самоделни творения, предизвикващи подигравка, до много ефектни планове, дело на известни ателиета.



Снижаването на коли или наречено още lowrider е американско течение, характеризиращо се с променена система на окачване, която е доста ниска и при която автомобилът "кляка “ съвсем до земята и напълно не е известно за колите Lada.



Такива обаче има, като този, който ви представяме несъмнено заслужава внимание. По-конкретно става дума за ВАЗ-2103, доработен от тунинг ателието PROGARAGE. Автомобилът освен е снижен към асфалта, само че е екипиран и с пневматично окачване.



Освен това задният мост не е автентичен, а е заимстван от BMW 3er, а колелата са с негативен ъгъл на изместване. Външно Lada-та е боядисана много ефектно, хромираните детайли блестят, а джантите са в допълнение полирани.



Предният похлупак на колата отсъства, като това се прави, за да се види моторът, който е в идеално положение. Агрегатът също е доработен, като са му инсталирани два карбуратора DHLA 40.



Моторният отсек пък е тапициран с кожа. В салона на очи се набиват дървен волан и скоростен лост във тип на микрофон. Останалите детайли са в цялостно сходство с оригинала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР