Тунинг компанията MANSORY представи специалната си нова тематична разработка Cabrera, развита на

...
Тунинг компанията MANSORY представи
специалната си нова тематична
разработка Cabrera, развита на
Коментари Харесай

MANSORY отбелязва 30 години с Cabrera

Тунинг компанията MANSORY представи специалната си нова тематична разработка Cabrera, развита въз основата на Lamborghini Aventador, която ще бъде бъде произведена в тираж от единствено 3 екземпляра, всеки един от които отговарящ на 10 години съществуване на компанията.

Cabrera се отличава от серийната версия на Aventador с изцяло трансформиран и направен от въглеродни влакна екстериор, изцяло нови предни светлинни модули, оптимизиран мотор, както и с подобрени скоростни и динамични параметри.

Cabrera, което е с 4 сантиметра по-широко от оригинала си, дебютира също по този начин с напълно нов аеродинамичен пакет, нова изпускателна система, 20- и 21 цолови джанти, както и с цялостно трансформиран интериор, за който от компанията споделят, че няма абсолютно нищо общо с този на Aventador.

Задвижването на Cabrera се реализира от 6.5-литров, V-образен, 12-цилиндров мотор, който след намесата на екипа на компанията е в положение да генерира максимална мощ от 810 конски сили (стандартно 700 конски сили). С максимален въртящ миг от 780 Нм, автомобилът обещава опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.6 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от 355 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР