Тук цял ден се споменават думите мафия, задкулисие и борбата

...
Тук цял ден се споменават думите мафия, задкулисие и борбата
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ се опитваха да ни купят, три пъти ми организираха преврат в БСП

Тук през целия ден се загатват думите мафия, задкулисие и битката с тях. Била съм народен представител, водили сме яростни борби със задкулисието и Борисов цели пет години. познаваме им всички обноски. Опитваха да ни купуват, омаскаряваха ни. На мен три пъти ни вършиха вътрешен прелом.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова от парламентарната естрада. Така, че на персонален тил съм изпитала всичко от задкулисието. Не се продадохме и по тази причина продължаваме в този момент в държавното управление на Кирил Петков. Такова политическо озверяване, каквото се случва тук в последните дни, не съм виждала. Разрушително, без грам мисъл какво ще стане на следващия ден, вдругиден, по какъв начин народът ще изкара зимата. Разрушавате, само че няма опция, добави тя.

" Възраждане ", " ИТН ", Движение за права и свободи и ГЕРБ - това е избора. Виждали сме в годините всевъзможни безпринципни сделки. Но задаващата се на хоризонта различна коалиция, тя просто няма нито кардинална, нито ценностна стойност. Как се съчетава желанието на " Възраждане " за овакантяване на НАТО и Европейски Съюз с блестящо атлантически заявените полезност на Движение за права и свободи? Как се съчетава желанието да се събори моделът ГЕРБ с желанието да една от партиите да остане с този модел?, запита Корнелия Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия изясни, че макар кардиналните другия с някои съдружни сътрудници. Ние имаме обща цел - битка със задкулисието, което се окопити в последните седмици. Задкулисието има единствено една цел - пари на гърба на народа. ГЕРБ записаха корупцията в законите и по този начин я узакониха и я направиха ненаказуема, счита тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР